Στο "Στούντιο 4" της Τρίτης μίλησε ο Σταμάτης Κραουνάκης με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία του. Ο γνωστός μουσικός εξέφρασε μεταξύ άλλων τη γνώμη του για τις συναυλίες - αφιερώματα σε αξέχαστα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας.
"Μη μου πάρεις απ’ το στόμα τη φράση, που εδώ μου κρέμεται, γιατί έρχονται όλοι και παίρνουν ιδέες και μετά κάνουν αυτά τα καταραμένα αφιερώματα. Που ‘χει βαρεθεί η ζωή μου αυτά τα αφιερώματα. Άλλο να τιμήσεις έναν καλλιτέχνη που αποχωρεί, εγώ απ’ τις χρονιές που έφυγε ο Πλέσσας, ο Βοσκόπουλος, θα βάλω ένα - δύο τραγούδια. Αυτό, το ότι αρχίζει όλο το ξεσαβούριασμα και θα τολμήσω να πω και το κακέκτυπο. Γιατί ούτε τα τραγούδια ακούγονται απ’ τις φωνές που τα είπανε, ούτε από αντίστοιχα μεγάλες φωνές και βλέπουμε…" είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: "Η νεολαία βγάζει τα καινούργια της πρόσωπα. Κι εγώ είμαι από αυτούς που λένε μην κάνετε έτσι, θα έρθουν καινούργιοι. Δεν μπορούμε να τρέξουν με αφιερώματα εις μνήμην, ούτε για τον εαυτό μου δεν το αντέχω αυτό το πράγμα".