Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε ένα αποκλειστικό απόσπασμα στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" από το Podcast της "Talk to M" στο τελευταίο επεισόδιο του οποίου φιλοξενεί τον Δήμο Βερύκιο.
"Το σκέφτηκες πολύ να είσαι δίπλα στο Γιώργο σε μια προσωπικότητα αιρετική και δυναμική;", ρώτησε εμφατικά ο Δήμος Βερύκιος τη Μαρία Αντωνά και σημείωσε ότι δεν είναι σίγουρος αν θα πήγαινε ο ίδιος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.
Τότε, η Μαρία Αντωνά σχολίασε με τρυφερότητα: "Όταν έγινε η γνωριμία μου και η προσέγγιση δεν σκέφτηκα το επαγγελματικό κομμάτι γιατί δε σκέφτηκα ούτε το πώς θα το συνδέσω ούτε το κόστος. Είναι τόσο ωραίο το προσωπικό. Είναι "σχολείο" ο Γιώργος και στην καθημερινότητα και τη συμπεριφορά".
Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος συμπλήρωσε: "Και ο Γιώργος Λιάγκας εκτός κάμερας δεν είναι αυτός ο τηλεοπτικός ήρωας που βλέπουμε, είναι πράος και πολύ ευγενής".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr