Στον αέρα του "Χαμογέλα και πάλι" σχολίασε σήμερα το πρωί η Σίσσυ Χρηστίδου το κλίμα ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα πριν τους τίτλους "τέλους" του Πρωινού του Open.
"Εγώ νομίζω ότι η Νάνσυ πήρε το ρόλο της Ελβετίας και πήρε πιο ουδέτερη στάση απέναντι στο Λάμπρο και στο Δημήτρη Παπανώτα", είπε ο Παύλος Σταματόπουλος για τις τελευταίες δηλώσεις της δημοσιογράφου on camera.
Τότε η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε: "Με τρόπο βέβαια γιατί είναι και σωστή επαγγελματίας και πολύ σωστή και ξέρει αλλά με τρόπο είναι πιο κοντά η στάση της Νάνσυς Παραδεισανού στην Ελένη Τσολάκη".
"Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά πίσω από τις λέξεις και στο μεταξύ τους, έχουν γίνει πράγματα είναι φανερό. Υπάρχουν πράγματα", επεσήμανε η Σίσσυ Χρηστίδου για την τηλεοπτική ατμόσφαιρα του "Πρωινού ΣουΣου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr