
Η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!" και στον Αστέρη Κασιμάτη, με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο "Γεύσεις & Μνήμες – Από τριάντα κερκυραϊκές συνταγές της μαμάς".
Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν αισθάνεται πίεση όταν πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τον "έρωτα της ζωής της", τον Τόλη Βοσκόπουλο.
"Δεν είναι δύσκολο. Η ζωή μου είναι γεμάτη μνήμες από την κοινή μας ζωή 25 χρόνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ποιος ήταν ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος ως καλλιτέχνης. Αναγνωρίζω ότι ο κόσμος σήμερα τον θυμάται σαν να υπάρχει, και υπάρχει μέσα από τα τραγούδια του, τις συνθέσεις του, την υπέροχη φωνή του. Επίσης ο άνθρωπος Τόλης, με όλες τις υπέροχες πράξεις αγάπης που έκανε στη ζωή του, με πολύ όμορφη ψυχή. Οι δημοσιογράφοι ρωτάτε πολύ συχνά βέβαια, οπότε πρέπει να απαντάω. Εγώ αυτό που προσπαθώ με πολύ απλό τρόπο να μεταφέρω είναι αυτές οι στιγμές που περιέγραψα. Μέσα από εκεί αντιλαμβάνεστε κι εσείς τα δικά του χαρακτηριστικά" απάντησε η Άντζελα Γκερέκου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr