Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό" της Πέμπτης.
Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε την άποψή της για την επανεκτέλεση του τραγουδιού της γιαγιάς της, της Καίτης Γκρέυ, "Άναψε το τσιγάρο" από την Ελένη Φουρέιρα και τη Ρία Ελληνίδου στα MAD VMA 2025.
"Το είδα μόνο αποσπασματικά. Εντάξει... Τι θες να σου πω; Ότι μου άρεσε; Όχι. Κοίταξε να δεις, αυτό το τραγούδι είναι ένα ιστορικό τραγούδι, είναι το διασημότερο τσιφτετέλι όλων των εποχών και έχει αφήσει τη σφραγίδα της η Καίτη Γκρέυ. Θεωρώ ότι όταν πάμε να κάνουμε μία επανεκτέλεση ενός τέτοιου τραγουδιού... Δεν το διαλύεις, δεν το χαλάς, καταρχάς, έχει άλλους στίχους. Βεβαίως δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο, το "Άναψε το τσιγάρο" της γιαγιάς μου θα πάθει κάτι. Όταν το είδα θυμήθηκα ότι το είχε τραγουδήσει και η Μαρινέλλα το 2004 στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Βέβαια το σεβάστηκε, ήταν η αυθεντική εκτέλεση. Τότε είχε σχολιαστεί περίεργα από τον Πουλόπουλο...." σχολίασε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.
Και πρόσθεσε: "Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό είναι -επειδή αυτά τα κομμάτια είναι τεράστια- να μην τα πειράζουμε αυτά τα κομμάτια κι αν τα πειράζουμε, τα τους φερόμαστε με σεβασμό" .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr