Στο Τελ Αβίβ έχουν μείνει εγκλωβισμένοι οι Έλληνες τραγουδιστές, που βρέθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Ισραήλ για να πραγματοποιήσουν μια σειρά συναυλιών, λόγω της κρίσιμης κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.
Ο Αλέκος Ζαζόπουλος μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή "Live News" σημειώνοντας πως "Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου από την Πέμπτη και προσπάθησα σήμερα, γιατί 4 η ώρα είχαμε πάλι συναγερμό αλλά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου. Καταφύγια υπάρχουν σε όλα τα σπίτια, δεν μένουμε σε καταφύγιο. Σε καταφύγιο μπαίνουμε όταν χτυπάει συναγερμός και έρχεται ειδοποίηση ότι πρέπει σε τόσα λεπτά να μπείτε μέσα, σε τόσα λεπτά πρέπει να είστε κάπου ασφαλής... Μας είπαν ότι αύριο θα φύγουμε με λεωφορεία από το Ισραήλ".
Με τη σειρά του, ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε ότι "Κατάφερα να βρω έναν τρόπο να πάμε οδικώς στην Ιορδανία. Δυστυχώς στον δρόμο προς το Αμάν, λίγο πριν φτάσουμε, μας ήρθε ένα mail ότι ακυρώνεται και αυτή η πτήση από την Ιορδανία και μείναμε εγκλωβισμένοι στο Αμάν. Και βρήκα μια πτήση την επόμενη για Κύπρο. Ήθελα απλά να φύγω από την Μέση Ανατολή".