
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και το ένθετο "Real life" παραχώρησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε για το πώς διαμορφώθηκε η φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και για το πώς χειρίστηκε την πορεία της η "Super Κατερίνα".
Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε αν πιστεύει πως φέτος είχαμε καλή τηλεόραση, με τον ίδιο να απαντά ότι "Οι νέοι νόμοι και το political correct έχουν πλέον αφομοιωθεί από τους ανθρώπους της τηλεόρασης, όχι ως ένα υποχρεωτικό "πρέπει" αλλά ως μια εν γένει στάση ζωής και εκτός αέρα. Υπήρξαν και θα υπάρξουν και οι εξαιρέσεις, αλλά αυτές είναι που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Είδαμε, δηλαδή, γυναίκες συναδέλφους να εκστομίζουν ότι είναι μια λύση ο σύζυγος μιας λεχώνας μάνας να πηγαίνει με πόρνες και μάλιστα με έναν τρόπο σαν να το προτείνουν. Ε, θα υπάρχουν και αυτά τα "μυαλά" στην τηλεόραση, όπως και στην κοινωνία μας".
Επιπλέον, η δημοσιογράφος σημείωσε πως "Για μια ακόμη χρονιά είχαμε το γνωστό πινγκ πονγκ αντιπαράθεσης ανάμεσα σε παρουσιαστές και συντελεστές σε πολλές εκπομπές" και αναρωτήθηκε αν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θεωρεί ότι κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου απάντησε ότι "Το πινγκ πονγκ όταν αποφασίσεις να το παίξεις έχει πλασέ αλλά και καρφώματα. Νομίζω ότι εμείς ήμασταν η εκπομπή με τη λιγότερη διάθεση για κάτι τέτοιο και δεν χτυπήσαμε τον "απέναντι" όταν βρισκόταν στο καναβάτσο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr