Αντίνοος Αλμπάνης: "Θυμάμαι με τρόμο τα παλιά χρόνια της τηλεόρασης, που έβγαιναν δημοσιογράφοι με τα σκουπίδια των celebrities"

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός για την μικρή οθόνη στη χώρα μας

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο podcast "Lunch Break" του OneMan βρέθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχωρώντας μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μίλησε και για το πώς βλέπει τη σημερινή τηλεόραση, σε σύγκριση με όσα συνέβαιναν παλιά σε τηλεοπτικές εκπομπές.

"Θεωρείς ότι έχει φτιάξει ή χαλάσει κάτι στην ελληνική τηλεόραση, όσο περνάνε τα χρόνια; Όχι μόνο στη μυθοπλασία αλλά γενικά" ρωτήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, με τον δημοφιλή ηθοποιό να απαντά πως "Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία είναι καλύτερα και άλλα που είναι χειρότερα. Εγώ θυμάμαι με τρόμο τα παλιά χρόνια της τηλεόρασης που έβγαιναν δημοσιογράφοι με τα σκουπίδια των celebrities και τα άδειαζαν. Ή κάποια παράθυρα με πολύ έντονους καβγάδες στη 1:00 το μεσημέρι, την ώρα που τα παιδιά είναι στο σπίτι και ακούνε πράγματα που δεν είναι ούτε της ηλικίας τους, ούτε για την ώρα που μεταδίδονταν αυτές οι εκπομπές".

Στο ίδιο πλαίσιο προσέθεσε ότι "Σε σχέση με αυτό το κομμάτι -που δεν ξέρω αν είναι κάτω από την ομπρέλα του politically correct- νομίζω ότι υπάρχει μια διακριτικότητα ή σεβασμός στους ανθρώπους. Προφανώς και είναι ένας καθρέφτης της κοινωνίας. Υπάρχουν και παραφωνίες και λάθη.