Στο "Happy Day" έγινε σήμερα το πρωί γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Χρήστου Μάστορα μετά τις δύο προηγούμενες αναβολές που είχε λάβει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο τραγουδιστής θα παραστεί στη δίκη: "Σήμερα θα γίνει η δίκη του Χρήστου Μάστορα μετά τις δύο τελευταίες αναβολές. Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο δικαστήριο διότι θέλει να κλείσει αυτός ο κύκλος. Αναμένεται να δούμε και το πρόσωπο - κλειδί για την υπόθεση που έκανε σινιάλο στο Χρήστο Μάστορα".
Αναφορικά με το πρόσωπο - κλειδί της δίκης που είναι ο αστυνομικός έγινε γνωστό το εξής: "Ο αστυνομικός επιβεβαίωσε ότι ο Χρήστος Μάστορας δεν κατάλαβε την παρουσία του και γι' αυτό δεν σταμάτησε, αλλά δεν τον ακούμπησε. Ο αστυνομικός δεν παρέστη στο δικαστήριο γιατί τραυματίστηκε μετά από λίγες μέρες από έναν 23χρονο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr