O Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την Κλαυδία όσο εκείνη ήταν στη Eurovision. Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι η Κλαυδία είχε φορτιστεί συναισθηματικά από κάποια λεγόμενα δημοσιογράφων.
"Εγώ την έκανα μια μεγάλη αγκαλιά και της είπα μην αγχώνεσαι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι αν με ρωτάτε αυτό δεν ξεκινά από κακία αλλά από ημιμάθεια. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα από Eurovision δεν έχουν δημοσιογράφους που ασχολούνται με το θέμα αυτό...", επεσήμανε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.
Έπειτα συνέχισε με έντονες αιχμές: "Βγαίνουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους απλά για να κάνουν ντρόρο. Εμένα αυτό με ενοχλεί, ότι γίνεται σκόπιμα. Ακόμα και αν δεν σου αρέσει η εμφάνιση μπορείς να το πεις έτσι και όχι να πεις ότι αυτό θυμίζει "περίττωμα σκύλου". Έχω πάρα πολύ ενοχληθεί. Όταν κάποιος είναι δημοσιογράφος οφείλει κάτι που θα πει να είναι εμπεριστατωμένο".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr