Ο Γιώργος Λάγιος απαντά στον χαρακτηρισμό "κοτέτσι" του Δημήτρη Παπανώτα για το podcast της Δέσποινας Καραβοκύρη

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Λάγιος για τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα αναφορικά με την εμφάνιση της Άριελ Κωνσταντινίδη στο podcast της Δέσποινας Καραβοκύρη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα σχετικά με την επιλογή της Άριελ Κωνσταντινίδη να δώσει συνέντευξη στo podcast της Δέσποινας Καραβοκύρη.

Διαβάστε Επίσης

"Δε θέλω να πιστέψω ότι εννοούσε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να διανοηθώ ότι αναφερόμαστε στη δουλειά ενός ανθρώπου που η Δάφνη είναι καταξιωμένη σε αυτό που κάνει να αναφερθούμε υποτιμητικά. Μπορεί να έβλεπε national geographic πριν και να τον επηρέασε", δήλωσε αρχικά ο γνωστός σεξολόγος.

"Η Δάφνη είναι αγαπημένη μου και έχει φτάσει μόνη της εκεί που έχει φτάσει", συμπλήρωσε ο Γιώργος Λάγιος υποστηρίζοντας ανοιχτά τη Δέσποινα Καραβοκύρη με την οποία έχει συνεργαστεί επαγγελματικά στο παρελθόν.