Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: "Δεν είχε έρθει και εδώ και έβγαζε μια πικρία; Εγώ θυμάμαι λάθος;"

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει την δήλωση του Δημήτρη Μακαλιά για μελλοντική συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής "Super Κατερίνα" την δήλωση του Δημήτρη Μακαλιά για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ANT1 και την εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ελένη Τσολάκη.

"Μια χαρά συμπαθέστατος ο Δημήτρης και εύχομαι να πάνε όλα καλά αλλά εγώ θυμάμαι λάθος; Δεν είχε έρθει εδώ και έβγαζε μια πικρία, δικαίωμά του βέβαια, για τον ANT1", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος υπενθύμισε συμπληρωματικά με τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου το τι είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μακαλιάς: "Είχε κάνει μια ανάρτηση ο Δημήτρης Μακαλιάς όταν πέρισυ το Δεκέμβρη κάποιοι συνεργάτες της Μπέττυ Μαγγίρα δεν είχαν ανανεώσει την τρίμηνη σύμβασή τους. "Το περίμενα αλλά είχα μια ελπίδα, δεν αλλάζει η υπεροψία και η χυδαιότητα του κόσμου αγάπη μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr