Η Ναταλία Αργυράκη μίλησε στις κάμερες των πρωινών εκπομπών. Μεταξύ άλλων η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε για τη δήλωσή που έκανε, σύμφωνα με την οποίοα "έχει πιάσει ταβάνι" στο "Καλύτερα δε Γίνεται".
"Είμαι ακόμα σε αυτό το σημείο που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πράγματα γι’ αυτό και δε λέω τίποτα. Για πάντα ένα κομμάτι μου είναι εδώ (σσ"Καλύτερα δε γίνεται"), αλλά δεν αλλάζει κάτι. Αλλά μην πω και πράγματα και μετά με δείτε εδώ και λέμε "να ορίστε κάναμε τη φασαρία τζάμπα"" είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: "Επειδή συζητήθηκε η δήλωση μου για το ότι έχω πιάσει ταβάνι, εννοούσα σε παλαιότερες συνεργασίες. Είμαι 20 χρόνια στον χώρο. Δεν το έκανα για το κρούσω τον κώδωνα για να κάνω κάτι παραπάνω. Καμιά φορά χρειάζεσαι μια αλλαγή, να κάνεις και κάτι άλλο και να αλλάξει το κομμάτι της επαγγελματικής σου ζωής".