Βρισηίδα Ανδριώτου: "Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν θα πικραθεί ακούγοντας ότι έχω σχέση γιατί..."

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μιλά για τη νέα της σχέση

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
NDP

Για τον νέο της σύντροφο αλλά και για τη σχέση της σήμερα με τον πρώην σύντροφό της Σπύρο Μαρτία μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στις τηλεοπτικές κάμερες.

"Είμαι σε σχέση, αλλά δεν το λέω παραέξω. Προσωπική ζωή δεν δείχνω, θέλω να το κρατάω για εμένα, γιατί μου αρέσει πιο πολύ. Δεν είμαι τόσο πολύ του να δείχνω τη σχέση μου. Γενικότερα, δεν θέλω να το μελετάω καθόλου, είμαι καλά και είμαι μια χαρά. Η ψυχολόγος μου μου λέει ότι ο νέος μου σύντροφος είναι συναισθηματικά διαθέσιμος. Με ακούσει, με προσέχει και είναι πάρα πολύ καλό παιδί" ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του "Survivor".

Όσον αφορά τον Σπύρο Μαρτίκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: "Με τον Σπύρο δείχναμε τη σχέση μας γιατί άρεσε και σε εκείνον, είχαμε μαζί κοινές δουλειές, αλλά έγινε γιατί ο κόσμος μας ήξερε ήδη από το Survivor".

Και πρόσθεσε: "Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν θα πικραθεί ακούγοντας ότι έχω σχέση γιατί το ήξερε πρώτος. Είμαστε πολύ φίλοι με τον Σπύρο, έχουμε πολύ καλή σχέση".