Η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη ότι έχει γίνει η "άνεργη εθνική σχολιάστρια" σε δημόσιο event. H παρουσιάστρια που δήλωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση ανέφερε ότι δεν νιώθε σεβασμό για τον δημοσιογράφο.
"Δεν έχω να πω κάτι για το Στέφανο Κωνσταντινίδη. Δεν ξέρω τι ένιωσε. Μου φάνηκε λίγο αστείο. Δεν τον ακολουθώ. Όταν δεν νιώθω σεβασμό δεν έχει νόημα να τον ακολουθώ. Ας είναι καλά ο χριστιανός και ας λέει ό,τι θέλει", επεσήμανε.
Ο Δημήτρης Παπανώτας εξέφρασε την ένστασή του για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου επισημαίνοντας: "Με στεναχώρησε λίγο γιατί ξέρει καλά ελληνικά και δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη που χρησιμοποίησε. Δε νιώθω εκτίμηση έπρεπε να πει. Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους. Δεν υπάρχει δεν σέβομαι αλλά δεν εκτιμώ".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr