Την κόρη τους βάφτισαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα, με τους δύο αθλητές να κάνουν συγκινημένοι δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τον Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών να αποκαλύπτει το λόγο απουσίας των άλλων του παιδιών, από το μυστήριο.
"Είμαστε χαρούμενοι, γιατί το κοριτσάκι μου θα πάρει ένα πολύ σημαντικό όνομα για εμένα. Είναι το όνομα της μητέρας μου, που την έχασα πριν από τρία χρόνια και εκτός από αυτό θα γίνει Χριστιανή Ορθόδοξη" δήλωσε αρχικά ο Πύρρος Δήμας με την Αφροδίτη Σκαφίδα να συμπληρώνει:
"Χαιρόμαστε που θα ονομάσουμε την κόρη μας Ελευθερία και θέλουμε να είναι υγιής και τυχερή, πάνω από όλα. Θα ήθελα πρώτα από όλα να είναι αυτόνομη στη ζωή της, μετά να είναι δίκαιη και να έχει πάντα καλό στην καρδιά της".
Επιπλέον, ο γνωστός Ολυμπιονίκης σημείωσε ότι "Τα άλλα παιδιά μου είναι στην Αμερική, δουλεύουν, σπουδάζουν, δεν είναι εύκολο να έρθουν. Έχουμε τον μικρό εδώ, τον Νικόλα, αλλά σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί, γιατί έχουμε και γάμο στην πορεία".