Follow us

"Έμαθα ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι καλά. Μην πω παραπάνω"

Όσα έγιναν γνωστά για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στη μαγειρική του στήλη στο YouTube κανάλι του Raw House επέστρεψε για μια ακόμα φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και σχολίασε γεγονότα και δηλώσεις που έγιναν μέσα στον Μάιο, κάνοντας μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

"Έχει βρει κοπέλα ο Δημήτρης;" αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τη συνεργάτιδά του να σημειώνει: "Αφού κάτι ξέρεις, γιατί δεν μας το λες;"

Άμεσα ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: "Γιατί δεν είναι σωστό. Δεν ξέρω τι να πω. Επειδή παρακολουθώ τα social media και γενικά κόβει το μάτι μου, αυτός που βρίσκει σχέση φαίνεται λίγο, εξαφανίζεται, ανεβάζει κάτι περίεργα. Ο Αλεξάνδρου δεν ανεβάζει κάτι διαφορετικό από πριν που ήταν χωρισμένος, οπότε εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι στην αρχή ακόμα. Δεν είναι ακόμα επίσημο, με την έννοια ότι έχουν κατασταλάξει και οι δύο ότι θα είναι μαζί. Εγώ τώρα μόνος μου έχω βγάλει ολόκληρο story".

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος υπογράμμισε πως "Έμαθα, ρε παιδί μου, ότι είναι καλά. Μην πω παραπάνω. Ας' το, μέχρι εκεί. Δεν είναι σωστό. Όπως δε θέλω να με σχολιάζουν εμένα στα προσωπικά μου, δεν θέλω να σχολιάσω εγώ τους υπόλοιπους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr