Follow us

First Dates | Η Ραφαέλα κέρασε χυλόπιτα με την πιο απρόσμενη απάντηση στο εστιατόριο της Ζενεβιέβ

Το παιχνίδι του First Dates δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα

Αναπάντεχη τροπή πήρε το ραντεβού της Ραφαέλα και του Αποστόλη στο First Dates, αφού το παιχνίδι που τους ετοίμασε η Ζενεβιέβ, δε φαίνεται πως είχε το αποτέλεσμα που περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα, όσο οι δυο παίκτες του First Dates απολάμβαναν το δείπνο τους, η οικοδέσποινα του τηλεοπτικού εστιατορίου έδωσε μερικές κάρτες με ερωτήσεις στο υποψήφιο ζευγάρι, ώστε να μπορέσει να γνωριστεί καλύτερα. Όταν η Ραφαέλα ρώτησε τον Αποστόλη τι θα άλλαζε από το σημερινό ραντεβού, ο ίδιος απάντησε ότι δε θα πραγματοποιούσε καμιά αλλαγή.

Στην ίδια ερώτηση όμως έπρεπε να απαντήσει και η Ραφαέλα σημειώνοντας πως δε θέλει να στεναχωρήσει το ραντεβού της. "Θες να απαντήσω όπως και να έχει ε; Δε θέλω και να σε πληγώσω" είπε χαρακτηριστικά με τον Αποστόλη να αναρωτιέται για ποιο λόγο να πληγωθεί. "Γιατί θα άλλαζα παρτενέρ" απάντησε η Ραφαέλα, ξαφνιάζοντας το ραντεβού της, ο οποίος στη συνέχεια γέλασε αμήχανα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr