Ο Δήμος Αναστασιάδης βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές και προσωπικά ευτυχισμένες φάσεις της ζωής του και έκανε νέες δηλώσεις σε συνέντευξη στο Breakfast@Star για το νέο μωράκι που περιμένει με την σύζυγό του. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού του.
Ο τραγουδιστής μίλησε με χαρά και συγκίνηση για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, αποκαλύπτοντας ότι η Τζένη βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης:
"Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας για δεύτερη φορά. Η Τζένη είναι πέντε μηνών. Αρχές Οκτωβρίου περίπου θα έρθει το δεύτερο παιδί μας. Το λέμε το φύλο, είναι αγόρι. Θα έχουμε δυο αγοράκια".
Ο Δήμος Αναστασιάδης δεν δίστασε να μιλήσει και για τη δική του παρουσία στη γέννα, τονίζοντας τη σημασία της στήριξης στη σύντροφό του:
"Θα μπω στη γέννα, δε φοβάμαι. Μπαίνω, και κλαίω και όλα. Και την πρώτη φορά είχα μπει".
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, ο καλλιτέχνης στάθηκε με έντονο ύφος απέναντι στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Τζένη Θεωνά μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Ειδικά, τα σχόλια για το γεγονός ότι κρατούσε την κοιλιά της λόγω της εγκυμοσύνης της, τον ενόχλησαν ιδιαίτερα:
"Την είδα τη Τζένη στη Eurovision. Αν είδα τα σχόλια που έλεγαν γιατί κρατούσε την κοιλιά της; Και τι να κράταγε δηλαδή; Τα βυζιά της; Αυτό πάλι με τα σχόλια, έχει παραγίνει ρε παιδί μου. Είχε μια κοιλίτσα και την κράταγε. Ο κόσμος βγάζει χολή, πραγματικά χολή".
Ο τραγουδιστής κάλεσε τον κόσμο να δείξει περισσότερη κατανόηση και λιγότερη τοξικότητα:
"Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο πια, κάτι που δε σου αρέσει να το αλλάξεις. Γιατί πρέπει αυτό που σε ενοχλεί και δε σου αρέσει να κάτσεις να το σχολιάσεις και να το κριτικάρεις; Σου είναι τόσο δύσκολο να μετακινηθείς;".