Follow us

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει το "χαστούκι" της Μπριζίτ Μακρόν: "Αν δεν μπορείς να αντιδράσεις σε τέτοια μικροπράγματα πώς κυβερνάς;"

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για το έντονο περιστατικό ανάμεσα στη Μπριζίτ και τον Εμανουέλ Μακρόν

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΜΗΛΑΚΗ

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν μεταξύ των παρουσιαστών που σχολίασε το περιβόητο "χαστούκι" της Μπριζίτ Μακρόν στον σύζυγό της Εμανουέλ. Συγκεκριμένα, στο "Πρωινό" σχολιάστηκε η δυναμική της σχέσης του ζευγαριού αλλά και το τι μήνυμα έδωσε στον κόσμο αυτό το περιστατικό παγκοσμίως.

"Όσα αξιώματα και να πάρει ο Μακρόν πάντα θα είναι πιο ισχυρή η Μπριζίτ. Πάντα αυτή είναι η σχέση τους, επειδή ο δάσκαλος είναι πιο ισχυρός από τον μαθητή", δήλωσε ο παρουσιαστής μετά την ανάλυση εξωγλωσσικών μηνυμάτων του βίντεο.

Και συμπλήρωσε: "Όταν είναι αστείο το αποδομείς εκείνη τη στιγμή. Την τραβάς από το χέρι και κάνεις μια πλάκα και λές παγκόσμια "κοίτα τι έγινε, έφαγα παντόφλα". Η Γαλλία είναι μια από τις μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις στον κόσμο. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς τέτοια μικρά θέματα πώς θα κυβερνήσεις;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr