
Μια σπάνια εμφάνιση στην τηλεόραση, μέσα από το "Ενώπιος Ενωπίω" έκανε η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα Παπαδέλη, μιλώντας για τον γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο αλλά και για την απόφασή του να κλείσει τον κύκλο του "Καλημέρα Ελλάδα".
Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ενημέρωσε τον καλεσμένο του ότι η Τίνα Παπαδέλη, ο Γιώργος Παπδάκης δεν πίστευε στα αυτιά του και αναφώνησε: "Αποκλείεται"
Η Τίνα Παπαδέλη ανέφερε πως "Τον Γιώργο τον χαρακτηρίζει ένα τρίπτυχο, που για εμένα και τα παιδιά μας είναι μάθημα ζωής: Είναι η αφοσίωση, δηλαδή η αφοσίωση του στη δουλειά είναι κάτι το τρομακτικό. Κάνει εκπομπή όπως την έκανε την πρώτη μέρα. Το δεύτερο είναι η ακεραιότητά του, κάτι για το οποίο τον θαυμάζω απεριόριστα. Δεν έχει πάρει χρήματα ποτέ, δεν έχει συνδιαλλαγεί ποτέ οικονομικά με οποιονδήποτε. Και το άλλο που θαυμάζω στον Γιώργο είναι ο αυθορμητισμός του. Είναι ακριβώς αυτό".
Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε ότι "Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος και πολλοί τον χαρακτήρισαν λαϊκιστή, κάτι που θεώρησα ότι ήταν άδικο. Ο Γιώργος εξέφραζε τον μέσο Έλληνα. Το μέλλον μας από εδώ και πέρα το σκέφτομαι ονειρικά. Ένα πράγμα που μας έλειψε πολύ είναι ένα ταξίδι που να μη γίνει ή Χριστούγεννα, ή Πάσχα αν προλαβαίναμε, και μόνο καλοκαίρι. Σε κάποιες χώρες δεν πας το καλοκαίρι. Αυτό θα ήθελα να κάνουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα"
Επιπλέον, η Τίνα Παπαδέλη θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι "Η απόφαση να σταματήσει το "Καλημέρα Ελλάδα" ήταν πολύ συνειδητοποιημένη. Δηλαδή ήταν μια απόφαση την οποία είχε πάρει αρκετό καιρό πριν. Ήξερε ότι κάθε πράγμα τελειώνει ή ολοκληρώνει τον κύκλο του και ήταν πολύ συνειδητοποιημένος. Σίγουρα συγκινείται που θα αποχωριστεί το "Καλημέρα Ελλάδα", γιατί είναι το τέταρτο παιδί του, αλλά πιστεύω ότι μέσα του είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και είχε συνειδητοποιήσει πλήρως ότι κλείνει αυτός ο κύκλος".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr