Όλες οι διάσημες εμφανίσεις στην παρουσίαση του οίκου Tod’s

Η Tod’s γιόρτασε το εμβληματικό Gommino - Όλες οι φωτογραφίες

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Tod’s γιόρτασε το εμβληματικό Gommino με το Italian Hands - Artisanal stories from Italy , ένα βιβλίο που αποτίνει φόρο τιμής στην αριστεία του Made in Italy και στον ιταλικό τρόπο ζωής.

Το Italian Hands αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο ταξίδι της Tod’s για την προώθηση της ιταλικής δεξιοτεχνίας, αισθητικής και κουλτούρας. Το βιβλίο παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στη μπουτίκ της Tod’s στο Μιλάνο, στις 8 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Σχεδίου (Design Week). Το ταξίδι συνεχίστηκε στην Αθήνα.

Για να γιορτάσουν το γεγονός, ο Όμιλος Φάις σε συνεργασία με τον οίκο Tod’s παρουσίασαν το βιβλίο Italian Hands, καθώς και δύο limited edition εκδοχές των εμβληματικών Gommini, σε ένα exclusive κάλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το συλλεκτικό βιβλίο Italian Hands, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν τα δύο αποκλειστικά σχέδια των Gommini – ένα ανδρικό και ένα γυναικείο – διαθέσιμα διεθνώς αποκλειστικά στην μπουτίκ Tod’s στην Αθήνα.

Δες όλες τις αφίξεις!

Alessandro Medina (Οίκος Tod’s), Λου Φάις, Σάμι Φάις
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Νάνσυ Ζαμπέτογλου
Caterina Guarnieri (Οίκος Tod’s), Γιώργος Καράβας
Μίνα Μπιράκου
Χριστίνα Παπαθανασίου
Ροζάνα Γεωργίου, Γιώργος Καράβας
Alessandro Medina (Οίκος Tod’s), Σάμι Φάις
Έλενα Γαλύφα
Γιώργος Καράβας
Ιωάννα Ζάγκα, Cacao Rocks, Melia Kreiling
Μαρία Πατούχα, Μαρία Καλλιμασιά
Γιώργος Παπακώστας, Γκάια Μερκούρη, Κοσμάς Κουμιανός
Γιώργος Παπακώστας
Ανθή Σαλαγκούδη, Κοσμάς Κουμιανός
Πάνος Δάβιος, Δάφνη Καραμολέγκου, Βασίλης Καρύδης
Ελένη Καραγιάννη, Ιωάννα Ζάγκα
Νίκος Υφαντής, Πάνος Δάβιος
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Χρυσάνθη Κουρούπη
Δωροθέα Μερκούρη, Γκάια Μερκούρη
Δωροθέα Μερκούρη, Melia Kreiling, Γκάια Μερκούρη
Ελένη Στασινοπούλου
Κωνσταντίνος Παντελής, Κωνσταντίνος Δανός
Ροζάνα Γεωργίου
Γκάια Μερκούρη, Δωροθέα Μερκούρη, Μαρία-Σοφία Κουράκου