Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου στηρίζει την Ιωάννα Τούνη: "Τραγικό - Γιατί μπλέκεις το παιδάκι σε όλο αυτό;"

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τα πυρά που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη σε ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε απασχόλησε την ομάδα της εκπομπής "Super Κατερίνα".

"Κρίμα το παιδάκι που μεγαλώνει… δε φταίει σε τίποτα" ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η social media star, με την ίδια να απαντά σε βίντεο ότι "αυτό ήταν αγενές".

Διαβάστε Επίσης

Μετά την αναπαραγωγή του βίντεο αλλά και των αρνητικών σχολίων για την Ιωάννα Τούνη, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: "Τραγικό που κρίνουμε μια μάνα από το τι φοράει και τι δουλειά κάνει. Επειδή ανέβασε φωτογραφία που διαφημίζει τα μαγιό της, σημαίνει ότι δεν είναι καλή μητέρα; Τι να πω; Πού ζούμε; Τι νοοτροπίες είναι αυτές; Και να σου πω κάτι… Ποιος μπαίνει στη διαδικασία να το κάνει αυτό, να γράψει κάτι τέτοιο; Πες "δε μου αρέσει το μαγιό”, "δεν μου αρέσει αυτό”, "δεν μου αρέσει εκείνο”… γιατί μπλέκεις το παιδάκι σε όλο αυτό;".

Και πρόσθεσε: "Εγώ πιστεύω ότι η Ιωάννα είναι μία πολύ καλή μαμά, πιστεύω ότι ασχολείται πάρα πολύ με το παιδί της. Το παιδάκι τι θέλει για να μεγαλώσει; Αγάπη και να ασχολείσαι μαζί του. Πιστεύω ότι η Ιωάννα τα κάνει και τα δύο. Από εκεί και πέρα, εάν έχει δέκα νταντάδες, δεν απασχολεί κανέναν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr