Νίκος Κουρής: "Για πάρα πολλά χρόνια δεν μίλαγα γι’ αυτό - Το έκρυβα"

"Λέγοντας κάτι τέτοιο σταματάει και ο κόσμος να φοβάται" σημείωσε ο ηθοποιός

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στην εκπομπή "Weekenders" φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής ο Νίκος Κουρής με τον πρωταγωνιστή του ΑΝΤ1 να αναφέρεται στο ζήτημα του διαβήτη που αντιμετωπίζει αλλά και την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα, αν και το έκρυβε για αρκετό καιρό.

Ο Νίκος Κουρής δήλωσε αρχικά πως "Για πάρα πολλά χρόνια δεν μίλαγα γι’ αυτό. Η πρώτη φορά που μίλησα ήταν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκεί το είπα πρώτη φορά δημόσια, αλλά στη δουλειά μου μέχρι τότε το έλεγα σε πολύ δικούς μου ανθρώπους. Δεν είχα φτάσει σε υπερβολές, όπως θα έπρεπε, που το λέω πια σε όλα τα παιδιά που κάνουμε μαζί οτιδήποτε".

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Το έκρυβα δηλαδή με λίγα λόγια. Λέγοντας, όμως, κάτι τέτοιο σταματάει και ο κόσμος να φοβάται. Πιστεύω ότι ο κόσμος φοβάται πάρα πολύ τον διαβήτη, δεν ξέρει ποτέ τι είναι και προσπαθεί να μην ασχοληθεί μαζί του ακριβώς γιατί το φοβάται τόσο πολύ. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπορεί να είναι τόσο τυχερός όσο θα μπορούσε".

"Εννοώ πως εγώ μες στην ατυχία μου, ας πούμε, έχω μια έλλειψη και δεν έχω αυτή την ορμόνη. Αυτή η ορμόνη που λέγεται ινσουλίνη, αν την χρησιμοποιήσεις σωστά, είναι ένα υπερόπλο άνευ προηγουμένου. Τώρα που είμαι 30 χρόνια διαβητικός, λοιπόν, ο τρόπος που ξέρω να χρησιμοποιώ την ινσουλίνη είναι σωστός. Δεν το έμαθα όμως σε όλα τα χρόνια, παρά όταν μου έκοψε και το είδα αλλιώς. Γι’ αυτό και το λέω τόσο απλά" είπε καταληκτικά ο Νίκος Κουρής.