Στην κάμερα του "Χαμογέλα και Πάλι" παραχώρησε δηλώσεις ο Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας για το τηλεοπτικό του μέλλον και αν ισχύουν οι φήμες ότι τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 ή και απέναντι από την Αγγελική Νικολούλη.
"Βλέπω τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό με πολύ ενδιαφέρον. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, υπάρχει ανταγωνισμός. Βλέπουμε όλοι ότι τα νούμερα δεν είναι σταθερά, μία ο ένας είναι πάνω μία είναι κάτω. Οπότε νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρουσα η φετινή χρονιά" δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.
Σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει δεχτεί κρούση από τον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Κουσουλός σημείωσε πως "Δεν είναι πρέπον να μιλήσουμε για το αν έχω δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια. Αυτό το οποίο έχει προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η χρονιά με τις δύο εκπομπές στο Open. Από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας. Γιατί να μην μπορεί να με φιλοξενήσει κάποιο άλλο κανάλι. Όλα τα κανάλια κάποια στιγμή επιζητούν και τέτοιου είδους εκπομπές και πιο πολύ κοινωνικό και δικαστικό ρεπορτάζ".
Επιπλέον, ερωτώμενος για το αν θα κάνει μεσημεριανή εκπομπή στον ΑΝΤ1 ή θα βρεθεί απέναντι από το "Φως στο Τούνελ", ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε: "Νομίζω ότι όλα αυτά δεν είναι της στιγμής να τα σχολιάσω, με την έννοια ότι σημασία έχει να ολοκληρωθεί η χρονιά εδώ, στο Open, στο κανάλι το οποίο με πίστεψε και το έχω μέσα στην καρδιά μου. Από εκεί και πέρα θα δούμε. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια εξαιρετική δημοσιογράφος, κάνει μια εκπληκτική έρευνα και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, άρα δεν είναι αντίπαλος. Είναι μια συμπαίκτρια σε ότι αφορά την ανεύρεση της αλήθειας. Έτσι το βλέπω εγώ".