Follow us

Εκτός αέρα μένει το Survivor;

Η κρίσιμη συνάντηση Acun Medya και ΣΚΑΪ

Survivor r

Το τι συμβαίνει με τα προγράμματα παραγωγής της Acun Medya στον ΣΚΑΪ αποσαφήνισε σήμερα ο Γρηγόρης Μελάς, μέσα από το "Χαμογέλα και Πάλι", με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει πως δεν είναι βέβαιο αν το Survivor θα προβληθεί τη νέα σεζόν.

Αρχικά ο δημοσιογράφος σημείωσε πως η έμφαση που έχει δοθεί από την Acun Medya στις παραγωγές στη Γερμανία έχει ως αποτέλεσμα το "The Voice" να βγει την ερχόμενη σεζόν μέσα πει τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, ως παραγωγή του σταθμού. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο reality επιβίωσης λέγοντας πως:

"Η αδυναμία αυτή τη στιγμή του ελληνικού τμήματος της Acun Medya για το "Voice" βγάζει στην επιφάνεια και τα προβλήματα που ενδεχομένως να υπάρχουν για το Survivor. Το Survivor δεν είναι κάτι που θα το πάρει ο ΣΚΑΪ και θα το βγάλει στο Άλσος Γαλατσίου. Υπάρχει ένα ερωτηματικό για το τι θα γίνει με το Survivor".

Προσέθεσε, μάλιστα, ότι "Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γίνει μια συνάντηση των επικεφαλής της Acun Medya με τους επικεφαλής του ΣΚΑΪ για το αν θα συνεχίσει η συνεργασία και με το Survivor κι αν θα βγει τελικά στις αρχές της νέας χρονιάς. Πάντως, επειδή μπορεί να υπάρξουν άλλα ευφάνταστα σενάρια, η σχέση της Acun Medya με τον ΣΚΑΪ συνεχίζει και είναι και από τις δύο πλευρές καλές. Οι συνεργασία θα συνεχιστεί απλά πρέπει να δούμε σε ποιο επίπεδο. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνονται και τα γυρίσματα του 'The Floor' που στην αρχή ήταν να το κάνει η Acun Medya αλλά το ανέλαβε ο ΣΚΑΪ".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags