
Στους "Weekenders" βρέθηκε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος το πρωί του Σαββάτου, με τον γνωστό δημοσιογράφο και stand-up comedian να μιλά για το πρόωρο τέλος του "Πάμε Δανάη", εκπομπή στην οποία συμμετείχε.
Αρχικά ανέφερε με χιούμορ πως "Εν τω μεταξύ ξέρεις ποιο είναι το ειρωνικό; Σταμάτησαν την εκπομπή πριν της ώρας της και μας αντικατέστησαν με μία σειρά που λέγεται… Στο Παρά Πέντε". Δεν είναι το ίδιο για όλους, δεν μπορούν όλοι να το δουν τόσο ψύχραιμα. Οι συνθήκες που αντιμετωπίζει ο καθένας είναι διαφορετικές και η ψυχοσύνθεση του καθένα είναι διαφορετική. Κάποιον μπορεί να τον επηρεάζει περισσότερο οικονομικά, ας πούμε, και να μην έχει τη διάθεση να χαμογελάσει με αυτό"
Επιπλέον, σημείωσε ότι "Για το οικονομικό θέμα εγώ δεν θα ήθελα να μιλήσω, γιατί έχω διαφορετική σχέση από τους υπολοίπους. Δεν είμαι μισθωτός, είμαι στη BarkingWell, οπότε δεν είναι τόσο το οικονομικό για μένα, γι’ αυτό και τονίζω ότι είναι διαφορετικό για τον καθένα. Ήταν ένα σοκ γενικότερα"
Στο ίδιο πλαίσιο, ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε πως "Κάθε εργαζόμενος, όσα χρήματα κι αν παίρνει, δεν παύει να είναι εργαζόμενος. Θεωρώ ότι είναι λάθος να το αντιμετωπίζουμε με υποκατηγορίες. Για όλους δύσκολο είναι""
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr