Follow us

Ασπίδα για την Klavdia ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: "Στη χώρα που το 70% της current μουσικής είναι σκουπιδοτράγουδα..."

Το σχόλιο που έκανε για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Τη δική του θετική άποψη για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision κατέθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μέσα από μια ανάρτησή του στο "X", επαινώντας τόσο τις φωνητικές δυνατότητες της Klavdia όσο και το ίδιο το τραγούδι της.

"Χρόνια έχω να δω τέτοιο κράξιμο συμμετοχής μας, από την ίδια την Ελλάδα! Αλλά, λογικό" σημείωσε αρχικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός, συμπληρώνοντας ότι "Στη χώρα που το 70% της current μουσικής της σκηνής, είναι σκουπιδοτράγουδα κ μέτριες ή κακές φωνές, Μια ΦΩΝΑΡΑ με πολύ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ που δεν στηρίζεται σε καψουροστίχους, ΕΝΟΧΛΕΙ."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος συμμετείχε στη Eurovision 2008 ως στιχουργός του τραγουδιού "Secret Combination", που ερμήνευσε η Καλομοίρα και κατέκτησε την πρώτη θέση στον Ημιτελικό της και τρίτη θέση στον Τελικό, αλλά και το 2007 με την Ευριδίκη και το "Comme Ci, Comme Ça", που δεν είχε καταφέρει να προκριθεί στον Τελικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags