Follow us

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό

Χριστίνα Αλεξανιάν

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Χριστίνα Αλεξανιάν, αφού, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο ξάδερφός της "έφυγε" από τη ζωή.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός κοινοποίησε μια κοινή φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια, στην οποία υπήρχαν και άλλα μέλη της οικογένειάς τους, και σημείωσε:

"Έφυγες Σταυράκη μου. Να ξαναβρείς τους άλλους αγαπημένους σου που σε περιμένουν στην αντίπερα όχθη. Εδώ σε έχει αγκαλιά ο παππούς. Στην αγκαλιά του θα βρεθείς πάλι και στην αγκαλιά των γονιών σου. Θα σε έχει πεθυμήσει η μάνα σου. Ήσουν ο πιο μεγάλος μας. Το πρότυπό μας. Ο καβαλιέρος μου στους χορούς. Ο πρώτος μας ξάδερφος. Αδερφός μας. Στο καλό αγόρι μου… Ξεκουράσου. Εμείς θα σε αγαπάμε από εδώ κάτω και εσύ να μας προστατεύεις από εκεί πάνω… Δέσποινα Φαρασοπούλου κουράγιο".

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Αλεξανιάν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr