"Θα ήθελα να έχω πιο ενεργό ρόλο στο 'Πάμε Δανάη', περισσότερο χρόνο μπροστά στην κάμερα"

Ποιο μέλος του "Πάμε Δανάη" κάνει τα... παράπονά του;

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Φέτος επέστρεψε τηλεοπτικά με τον ρόλο του δημοσιογράφου μέσα από το "Πάμε Δανάη" ενώ επί σειρά ετών βρίσκεται στη θέση του σχολιαστή του "Shopping Star". Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, που μίλησε στο "Happy Day" για τα νέα του τηλεοπτικά... όνειρα.

Για τον ρόλο του σχολιαστή στο "Shopping Star" με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε: "Νιώθω πολύ ωραία, ελπίζω το ίδιο να νιώθετε και εσείς" ενώ για το μέλλον της εκπομπής, που γράφτηκε πολλάκις πως ενδεχομένως να ολοκληρώσει τον κύκλο της φέτος, πρόσθεσε: "Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί ακόμα, το μαθαίνω από τα ρεπορτάζ. Εσείς μπορεί να ξέρετε και περισσότερα... Μήπως ξέρετε τίποτα;".

Όσο για τη συμμετοχή του στο "Πάμε Δανάη" και το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος τόνισε: "Δεν ξέρω! Θέλω καταρχάς θέλω να έχω κάτι απτό. Να μου πουν ότι συνεχίζεται ή δεν συνεχίζεται, πάει εκεί ή δεν πάει... Δεν μπορώ να απαντήσω σε υποθετικά σενάρια".

Μάλιστα ο ίδιος συμπλήρωσε: "Εγώ θα ήθελα να έχω έναν ρόλο πιο ενεργό, ίσως πιο πολύ μπροστά στην κάμερα. Περισσότερο χρόνο, περισσότερες αρμοδιότητες. Γενικότερα, όχι μόνο στο "Πάμε Δανάη”. Θέλω να κάνω πολλά πράγματα και πολύ δημιουργικά".