Στον Γιώργο Παπαδάκη και στο τέλος εποχής του "Καλημέρα Ελλάδα" αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο "Happy Day" της Τρίτης.
Ο πατριάρχης της ενημέρωσης ανακοίνωσε στον αέρα του επετειακού "Καλημέρα Ελλάδα" ότι αυτή είναι η τελευταία του σεζόν.
"Χθες ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης, όπως έπρεπε να κάνει γιατί αυτό άρμοζε στην ιστορία και στη διαδρομή και στην καριέρα του, έβαλε μια άνω τελεία. Και λέω άνω τελεία γιατί είμαι σίγουρη ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα βρει και πρέπει να βρει τον τρόπο να υπάρχει στην τηλεόραση και του αύριο. Ωστόσο θέλησε χθες, μετά από 34 χρόνια συνεχούς προβολής να βάλει μια τελεία στο "Καλημέρα Ελλάδα" και δεν είναι τυχαίο ότι πάρα πολλοί γνωστοί άνθρωποι, που τους δόθηκε η ευκαιρία να υπάρξουν τηλεοπτικά στο πλευρό του, ήταν εκεί θέλοντας να τον τιμήσουν για την ευκαιρία που τους έδωσε κάποτε αλλά και για να τον στηρίξουν στην απόφαση του να πει ένα αντίο. Πολύ συγκινητικός, πολύ φορτισμένος" είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η ίδια συνέχισε αναφερόμενη στις αντιδράσεις του κόσμου στο τέλος εποχής: "Παρακολουθώ από χθες τα λόγια αγάπης και τα πολύ τιμητικά που γράφουν πολλοί συνάδελφοι, εντός και εκτός χώρου, γι’ αυτόν. Είναι πολύ όμορφο, όταν είσαι ένας άνθρωπος με τέτοια πορεία και έχεις κάνει μια τέτοια διαδρομή, να εισπράττεις τόση αγάπη και να ορίζεις μόνος σου την επόμενη ημέρα. Εγώ το θεωρώ αυτό μεγάλη νίκη".
Και πρόσθεσε: "Ήταν ο μακροβιότερος παρουσιαστής με την έννοια ότι εγώ δεν θυμάμαι άλλον, ακόμα και σε επίπεδα εξωτερικού, να έχει υπηρετήσει το ίδιο πόστο επί τόσα συνεχή χρόνια με τόσο μεγάλη επιτυχία".