Η αναφορά της Νικολέττας Καρρά στον Σάκη Μπουλά: "Ήμασταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος"

"Έχουμε ζήσει πολλές και δυνατές στιγμές εκτός σειράς" σημείωσε η ηθοποιός

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
NDP

Για τη στενή φιλία που δημιούργησε με τον Σάκη Μπουλά, από την περίοδο που συμπρωταγωνίστησαν στο σίριαλ "50-50" αναφέρθηκε η Νικολέττα Καρρά σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και την "RealLife", παραδεχόμενη πως στάθηκε στο πλευρό το ως το τέλος.

Αναφορικά με το αν μνημονεύει τον αείμνηστο ηθοποιό, η Νικολέττα Καρρά σημείωσε: "Πολύ συχνά, ειδικά όταν γίνεται αναφορά στο "50-50”, ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο "Σακούλης”. Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, είχαμε μια ωραία σχέση και στα γυρίσματα περνούσαμε πολύ όμορφα. Όταν βρίσκομαι με τον σκηνοθέτη μας, Βασίλη Θωμόπουλο, πάντα τον μνημονεύουμε".

"Ήμασταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος. Κάναμε παρέα με τον Σάκη, πηγαίναμε σπίτι του κάθε βράδυ, οπότε έχουμε ζήσει πολλές και δυνατές στιγμές εκτός σειράς και πολύ φορτισμένες. Ο Σάκης ήταν μία προσωπικότητα που δεν μπορεί να ξεχαστεί από κανέναν, όχι μόνο από εμάς που είχαμε την ευτυχία να συνεργαστούμε μαζί του".