
Σε ένα χειρουργείο υποβλήθηκε η Αμαλία Κωστοπούλου πριν λίγο καιρό, καθώς η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε έντονους πόνους στο γόνατο, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από τα social media της.
Σε βίντεο που κοινοποίηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η Αμαλία Κωστοπολυλου, που ζει μόνιμα στο Τέξας, σημείωσε πως για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο πόδι της, κατάφερε να βγει για ένα δείπνο, χωρίς να αισθάνεται τους έντονους πόνους. "Χθες το βράδυ μπόρεσα να βρεθώ σε ένα τρίωρο δείπνο χωρίς να πονάω, μετά το χειρουργείο" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, σημείωσε πως θα έκανε άλλη μια έξοδο, στην οποία θα φορούσε flat παπούτσια γιατί θέλει να αισθάνεται άνετα, ενώ υπογράμμισε πως τα ψηλοτάκουνα θα απέχουν για λίγο καιρό από την γκαρνταρόμπα της.
@mintystrawberryy a very classic fit @SAINT LAURENT @Dairy Boy ♬ original sound - Amalia🍓
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr