
Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Εριέττα Κούρκουλου πριν από περίπου τέσσερις μήνες, με την ίδια και τον Βύρωνα Βασιλειάδη να πλέον σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό των δύο παιδιών τους στη ζωή τους.
Η γνωστή φιλάνθρωπος και ιδρύτρια του Save a Greek Stray, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις της για το πώς λειτουργεί η ίδια ως μητέρα αλλά και το πώς πορεύεται η οικογένειά της, με την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να τονίζει ότι δεν κινείται σε παρόμοια μονοπάτια με τους γονείς της.
Για το φετινό Πάσχα, η ίδια και ο Βύρωνας Βασιλειάδης επέλεξαν να περάσουν οικογενειακά το Πάσχα, στην Πάρο. Την αποκάλυψη έκανε η Εριέττα Κούρκουλου δημοσιεύοντας ένα τρυφερο φωτογραφικό στιγμιότυπο μαζί με τον τεσσάρων μηνών γιο της, σημειώνοντας ότι απολαμβάνουν τις στιγμές στο κυκλαδίτικο νησί, γράφοντας "Our island"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr