Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: "Ήταν πολύ δύσκολο - Δεν έβγαινε από πάνω σου ό,τι και να συνέβαινε"

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλά για μία δύσκολη συνθήκη

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής "Buongiorno" και στη Βασιλική Μπασιούρη παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση που πρωταγωνιστεί τη "Φάλαινα", η οποία θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.

Για τις ανάγκες του ρόλου του στην παράσταση, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης χρειάστηκε να φορέσει προσθετικά. "Ήταν πολύ δύσκολο να παραμείνω για δύο ώρες ακίνητος. Τις δύο ώρες τις πολεμάς, σκέφτεσαι κάτι άλλο αλλά το μετά της παράστασης ή στις διπλές παραστάσεις δεν έβγαινε αυτό το δέρμα από πάνω σου όσο και να ίδρωνες, ό,τι και να συνέβαινε" είπε.

Διαβάστε Επίσης

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή της παράστασης "Αινιγματικές Παραλλαγές" σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια.

"Στις "αινιγματικές παραλλαγές" είμαι με τον υπέροχό μου Γιάννη Μπέζο, τον υπέροχο φίλο τον Σωτήρη Τσαφούλια. Θα κάνουμε 40 επιλεκτικές παραστάσεις το καλοκαίρι γιατί είχαμε δώσει από τότε υπόσχεση, πριν έναν χρόνο, να βρεθούμε έστω γι' αυτό" δήλωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση; Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης απάντησε πάνω σε αυτό: "Προς το παρόν δεν έχω να σας απαντήσω κάτι γι' αυτό. Αν βρω κάτι που με γοητεύει πάντα θέλω, αν δεν με γοητεύει, θα πω ευγενικά όχι".