Θάνος Τζάνης: "Από κάποιο σημείο κι έπειτα είχα πει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει"

Όσα εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στη Σπυριδούλα Τριάντου και την εφημερίδα Espresso παραχώρησε συνέντευξη ο Θάνος Τζάνης, μιλώντας για το πώς διαχειρίστηκε την ξαφνική διασημότητα που ήρθε στη ζωή του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω του επαγγέλματος του.

Η δημοσιογράφος σχολίασε αρχικά πως παλαιότερα, οι παίκτες που έβγαιναν από reality ή talent shows αποκοτούσαν τεράστια δημοφιλία και αναρωτήθηκε αν ο ίδιος αισθάνθηκε ότι ξεφεύγει. "Όχι, έπαρση δεν είχα καθόλου, και ξέρεις γιατί; Επειδή από μικρός ήθελα να γίνω τραγουδιστής όχι για τη δόξα, ούτε για το χρήμα, αλλά για την επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό εμένα με αναγεννά κι αυτό είναι που με κρατάει ακόμα, ύστερα από τριάντα χρόνια στο επάγγελμα αυτό. Με ενδιαφέρει να επικοινωνώ ουσιαστικά με τον κόσμο, να τους κάνω να διασκεδάζουν".

Όσον αφορά την αύξηση βάρους του, ο Θάνος Τζάνης σημείωσε πως "Ήταν μια περίοδος που δεν πήγαιναν καλά τα επαγγελματικά μου και είχα βρει διέξοδο στο φαγητό. Γενικά μου αρέσει και το καλό φαγητό, είμαι καλοφαγάς, να ξέρεις, αλλά από κάποιο σημείο κι έπειτα είχα πει ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρχικά, γιατί κάνω κακό στην υγεία μου και, δεύτερον, για την εικόνα μου. Όμως τα κατάφερα κι επέστρεψα στα αρχικά μου κιλά"