Ναταλία Γερμανού: "Στον Βόλο δε φημίζονται για το πώς φέρονται στα ζώα"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε μετά την προβολή του ρεπορτάζ για τη βίαιη αντιμετώπιση μίας pet groomer σε κατοικίδια.

"Βλέποντας τα βίντεο αυτά, και επειδή είπε ο Άγγελος κάτι πολύ σωστό ότι, είτε έχεις ζωάκι κατοικίδιο, είτε δεν έχεις, παθαίνεις ένα σοκ. Υπάρχουν και άνθρωποι, οποίοι της πήγαιναν τα σκυλάκια τους και οι οποίοι έκαναν κάποιες αναρτήσεις υποστηρίζοντας την, οι οποίες είναι πρωτάκουστες. 'Εντάξει, δεν φταίει και η γυναίκα, το σκυλί μου εμένα είναι κακότροπο' για μένα αυτοί οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν ζώα. Δηλαδή, όταν λέω όταν βλέπεις το σκυλί σου να περνάει τα πάνδεινα στα χέρια μιας pet groomer, να το τραβολογάει, να το φτύνει και να του τραβάει τα νερά και να λες 'εντάξει τι να κάνει και η γυναίκα; Το δικό μου το σκυλί επειδή εγώ το ζω είναι κακότροπο'. Το μυαλό μου πάει και αυτό αυτό το ζωάκι, δηλαδή και στο σπίτι του, μέσα κακοπερνάει, άρα δεν θα έπρεπε να έχουνε ζώα οι άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν τα ζωάκια τους κακότροπα να μην έχουν ζωάκια, να πάρουν ένα λούτρινο και να του φέρονται όπως θέλουν, το λούτρινο δεν αισθάνεται" είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε Επίσης

"Μπορεί να έχει πάρα πολλές γνωριμίες η κυρία αυτή στο Βόλο και είναι δικαίωμά της και μπράβο της και ισχυρές γνωριμίες. Άλλωστε ο Βόλος επιτρέψτε μου προσωπική άποψη, θα εκφράσω, δεν είναι μία πόλη η οποία φημίζεται για το πόσο καλά φέρεται στα ζώα, αδέσποτα ή δεσποζόμενα. Υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες γι΄αυτό, το κλείνω αυτό.Αυτό είναι προσωπική μου άποψη" πρόσθεσε.

"Υπάρχει τρόπος για να κάνεις μια δουλειά η οποία έχει να κάνει με ζωάκια, γατάκια, σκυλάκια, οτιδήποτε πρέπει να τα αγαπάς. Αν δεν τα αγαπάς, κάνε ένα οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα. Η κυρία αυτή εκεί που βλέπω εγώ στο βίντεο, δεν τα αγαπάει. Άρα λοιπόν, κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη, κακώς επέλεξε να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα" κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.