Follow us

Γιώργος Λιάγκας: "Το μεγαλύτερο λάθος δεν το έκανε η Σίσσυ - Για μένα αυτό ήταν βαριά προσβλητικό"

Το νέο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Νίκο Συρίγο αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του "Πρωινού". Αυτό με αφορμή μία νέα ανάρτηση που έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τη σημασία του συζύγου στη ζωή της γυναίκας.

Διαβάστε Επίσης

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε αρχικά ένα σχόλιο για την Αντελίνα Βαρθακούρη προτρέποντάς τη "να μη ρίχνει λάδι στη φωτιά".

Διαβάστε Επίσης

"Είναι σπουδαία η στάση της Αντελίνας στην ιστορία αυτή, εγώ τη στήριξα από την πρώτη στιγμή. Αλλά θεωρώ ότι τώρα πρέπει να το κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Δεν πρέπει, δηλαδή, να ρίχνει λάδι σε μια φωτιά που άναψε, κατέθεσε τη θέση της και και η πλειοψηφία των γυναικών ταυτίστηκε μαζί της. Ό,τι ήταν να πει η Αντελίνα, το είπε. Νομίζω ότι πια πρέπει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα" δήλωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε σε άλλο σημείο λέγοντας: "Μου άρεσε που η Σίσσυ Χρηστίδου δεν κώλωσε και στήριξε την άποψή της [...] Κι εγώ είπα ότι ήταν λάθος η στάση της Σίσσυς, περίμενα μια μερική αναδίπλωση. Και είπα κιόλας ότι το μεγαλύτερο λάθος δεν το έκανε η Σίσσυ, το έκανε ο κύριος Συρίγος, με την απρέπεια αυτού που είπε. Ήταν απρέπεια αυτό που είπε, ήταν στα όρια του προσβλητικού αυτό που είπε, ότι σου ζητούμε συγγνώμη σαν κοινωνία. Έχει ψηφιστεί ώστε να εκπροσωπεί κάποια κοινωνία ο κύριος Συρίγος; Και ζητάει και συγγνώμη εκ μέρους της κοινωνίας, διότι ζει έναν μεσαίωνα, τον οποίο η ίδια δεν αντιλαμβάνεται. Δηλαδή, την είπε και ηλίθια, για μένα αυτό ήταν βαριά προσβλητικό" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr