Follow us

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δίνει το απόλυτο spoiler για τον "Άγιο έρωτα"

Όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στην κάμερα του Breakfast@Star

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για το ενδεχομένο δεύτερου κύκλου στη σειρά "Άγιος έρωτας" και έδωσε το απόλυτο spoiler.

"Είναι κάτι που πρέπει να το επιβεβαιώσουν οι αρμόδιοι εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό, υπάρχουν όμως αυτές οι σκέψεις. Υπάρχει και η πλοκή. Δεν είναι ότι θα τραβηχτεί η σειρά για κάποιο λόγο. Η σειρά επειδή είναι σενάριο του εξωτερικού που έχει ελληνοποιηθεί, πήγε τέσσερα χρόνια, αλλά έχει λιγότερα επεισόδια. Ουσιαστικά είναι δύο χρόνια δικά μας. Οπότε είναι μία σειρά που δεν ολοκληρώνεται στον πρώτο της κύκλο, αλλά στον δεύτερο. Τώρα αν θα συνεχίσει, νομίζω ότι δεν πρέπει να το ανακοινώσω εγώ" είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε Επίσης

"Είναι μεγάλη ευλογία να νιώθεις ότι υπάρχει το έδαφος" πρόσθεσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τις προθέσεις του να συνεχίσει ο "Άγιος έρωτας".

Διαβάστε Επίσης

"Θα κάνω κι ένα spoiler. Ο π. Νικόλαος και η Χλόη θα κάνουν έρωτα. Το επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα και υπήρχε ειδική μελέτη πώς θα γυριστεί αυτή τη σκηνή. Ο π. Νικόλαος είναι 30 ετών και δεν είχε ποτέ στη ζωή του ερωτική επαφή. Είναι μια μεγάλη προσέγγιση" αποκάλυψε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr