Κατερίνα Καινούργιου: "Με συγχωρείτε, ο τρόπος είναι επιεικώς απαράδεκτος"

Το σημερινό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη συμπεριφορά Απόστολου Λύτρα που αποκάλεσε "βλαχάρα" την πρώην σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, βλαχάρα.

"Με συγχωρείτε, ακόμα κι όλο το δίκιο του πλανήτη να έχει, που κατά τη γνώμη μου δεν έχει, ο τρόπος είναι επιεικώς απαράδεκτος. Εγώ του το είπα και στη χθεσινή συνομιλία 'έχετε γίνει πάρα πολύ επιθετικός'. Ο κ. Λύτρας μετά από αυτό που του έχει συμβεί, που ο ίδιος το προκάλεσε, προσπάθησε μετά την αποφυλάκισή του να δείξει μία μεταμέλεια, μεταστροφή, όχι ότι συγχωρείται, αλλά ζήτησε συγγνώμη και κρατούσε ήπιους τόνους" αρχικά είπε.

Ξαφνικά, τον βλέπουμε ξανά επιθετικό και να χρησιμοποιεί πολύ άπρεπες λεξιλόγιο και να αναφέρεται στη μητέρα του παιδιού του 'βλαχάρα', τί είναι αυτά!" πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.