Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Στράτου Τζίτζη, "Εχω κάτι να πω" από τη Steficon, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της πρεμιέρας
Ο δημιουργός της ταινίας, οι πρωταγωνιστές, οι συντελεστές και πλήθος καλεσμένων από τον χώρο της τέχνης και των μέσων ενημέρωσης έδωσαν το "παρών" στην επίσημη πρεμιέρα στο Cinobo ΟΠΕΡΑ.
Ανάμεσα σε αυτούς οι Αντίνοος Αλμπάνης, Ζέτα Δούκα, Γιάννης Ζουγανέλης, Ματίλντα Τζίτζη, Αναστασία Δέλτα, Φένια Αποστόλου, Τίτος Γρηγορόπουλος και Φαίδων Κυδωνιάτης από το cast της ταινίας, οι μουσικοί Γιώργος Ντήζι (Turboflow3000) και Φένια Χατζηνικολάου (Sci-Fi River) που συμμετείχαν στο soundtrack αλλά και οι ηθοποιοί Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Μαρία Ζορμπά, Πέτρος Λαγούτης, Μαρία Ναυπλιώτου, Ιωάννα Παππά, Αλέκος Συσσοβίτης, Βασιλική Τρουφάκου, Ηλέκτρα Τσακαλία, Σοφία Φαραζή, Γιώργος Χρανιώτης, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Βασιλική Βλάχου.
Δες φωτογραφίες!