Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου στο Happy Day: "Έχουν βγει τα νούμερα; Ανησυχώ για τον Γιώργο Λιάγκα"

Όσα σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρενέβη τηλεφωνικά στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας τον ντόρο γύρω από την εκπομπή της. Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως η παρουσιάστρια προβάλλει συχνά αποσπάσματα από τη δική του εκπομπή, αφήνοντας αιχμές ότι το κάνει για τηλεθέαση.

"Έχουν βγει τα νούμερα; Αυτό πείτε μου μόνο. Ανησυχώ για τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν ξέρω" είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

"Πούλησες; Γιατί η Σίσσυ το έχει πει ότι ο Λιάγκας πουλάει και το έχει παραδεχτεί" απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

"Θα το δούμε όταν έρθουν τα νούμερα Σίσσυ μου. Έρχονται γύρω και στις ’35 σε εμάς στον Alpha, γιατί μετά θα σε περιμένει το τέταρτό σου" σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Αφού σας βλέπω το ξέρεις" συνέχισε η Σίσσυ Χρηστίδου. Με την παρουσιάστρια του Mega να προσθέτει: "Εγώ μίλησα μόνο για την διατύπωση του Χάρη Βαρθακούρη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr