Μία τοποθέτηση όσον αφορά την πίστη και τα σχόλια που δέχονται οι πιστοί έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο κλείσιμο του "Happy Day" της Τρίτης.
Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης από τον βουλευτή της Νίκης. Η ίδια καταδίκασε την κίνηση του βουλευτή χαρακτηρίζοντας ωστόσο αυτά έργα "απαράδεκτα".
"Θέλω να πω κάτι σε κάποιους άλλους. Το ότι πιστεύουμε στον Θεό και λέμε αυτό που νιώθουμε δεν μας κάνει ούτε φασίστες ούτε ακροδεξιούς. Δεν θα περάσει αυτή η άποψη, αυτό είναι παραπληροφόρηση. Μπορείς να πιστεύεις στον Θεό και να είσαι ένας σύγχρονος άνθρωπος και να ξεχωρίζεις το καλό από το κακό και το βλάσφημο από την τέχνη" δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr