Τον Αντίνοο Αλμπάνη υποδέχτηκαν στο "Στούντιο 4" η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά της ΕΡΤ "Μαμά στα κρυφά".
Οι παρουσιαστές της ΕΡΤ πήγαν τη συζήτηση στο ενδεχόμενο να δούμε τέταρτο κύκλο της σειράς "Maestro".
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αιφνιδίασε τον καλεσμένο της λέγοντας: "Εγώ θα σου πω! Στο επόμενο κύκλο, επειδή θα είναι αρχιμαφιόζα η σύντροφός σου, αναβαθμίζεται ο ρόλος σου και εσένα, θα 'ναι πιο μεγάλος αναγκαστικά".
"Παιδιά δεν ξέρω... Δεν μπορώ να πω τίποτα... Δεν ξέρω τίποτα" απάντησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επέμεινε κι είπε: "Είσαι πολύ καλός ηθοποιός αλλά το βλέμμα σου ήταν πολύ προδωτικό".
"Το μόνο που ξέρω είναι ότι οι συμπαραγωγοί στην Αμερική θέλουν πάρα πολύ τον Χριστόφορο" τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Αντίνοος Αλμπάνης πρόσθεσε: "Θέλω πάντα να είμαι με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ".
"Όλοι οι πρωταγωνιστές του "Maestro" το ίδιο λέτε, πιστεύω ότι το εννοείτε" σχολίασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
"Έχουμε δέσει πάρα πολύ" εξήγησε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
Λίγο αργότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου επανήλθε στον ενδεχόμενο νέο κύκλο του "Maestro" και δήλωσε: "Πάντως στον επόμενο κύκλο θα είναι πολύ δύσκολη η θέση σου γιατί είσαι τόσο τίμιος και καλός και θα μπλέξεις πολύ άσχημα στα γρανάζια της μαφίας".
Τότε, ο Αντίνοος Αλμπάνης άρχισε να γελάει. "Είσαι... Είσαι τυχερή που είναι κολλητή η κόρη σου και θα μου τη γλιτώσεις" ανέφερε ο ηθοποιός.