
Σε τροχιά μυθοπλασίας θα επιμείνει και την προσεχή σεζόν ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα "Real Life".
Όπως διαβάζουμε, το κανάλι προχωρά σε ανανέωση σειρών της φετινής σεζόν, αλλά εξετάζει και νέες προτάσεις.
Ειδικότερα, εκτός από το "Grand Hotel", προοπτικές επέκτασης υπάρχουν και για τα "Παιχνίδια εκδίκησης" καθώς οι ιθύνοντες είναι ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης.
Ο συνολικός αριθμός των επεισοδίων φτάνει τα 60, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε νέο κύκλο για την προσεχή σεζόν. Ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικές συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής Silverline Media, ενώ οι τελικές αποφάσεις για τα "Παιχνίδια εκδίκησης" θα ληφθούν τις επόμενες εβδομάδες.
Παράλληλα, στο κάδρο του ΑΝΤ1 για την προσεχή σεζόν μπαίνουν και νέες προτάσεις, με κωμικό πρόσημο. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει μια νέα κωμική σειρά με τίτλο εργασίας "Σούπερ μάρκετ".
Πρόκειται για ελληνική πρωτότυπη σειρά που διαδραματίζεται με επίκεντρο ένα σούπερ μάρκετ, τους εργαζομένους του και τους πελάτες σε μια γειτονιά. Η ιδέα είναι σε στάδιο ανάπτυξης, ενώ η παραγωγή έχει ανατεθεί στην Pedio Productions.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr