Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Φωτεινή Ντεμίρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, Τίτο Γρηγορόπουλο.
"Ο γιος μου έλεγε ότι δεν θα γίνει μουσικός ούτε ηθοποιός, ήταν πολύ αντιδραστικός σε αυτά. Είχε περάσει σε μία σχολή διατροφολογίας κι έλεγε ότι του άρεσε. Πήγε ένα χρόνο με το ζόρι. Το είχα καταλάβει, η μάνα το ξέρει το παιδί της. Του είπα "θες να πας σε ένα σεμινάριο;" και ξαφνικά από μόνος του είπε ότι ήθελε να πάει σε μία ερασιτεχνική ομάδα. Ο ίδιος δεν μπορούσε να το αρθρώσει. Ήταν αντιδραστικός. Στην αρχή ο πατέρας του δεν το καλόβλεπε αλλά απ’ όταν είδε ότι το παιδί το ήθελε, είναι πολύ χαρούμενος" είπε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη.
"Χάρηκα που ήμουν μαζί του στην ταινία μικρού μήκους που κάναμε. Το μάτι μου ήταν επάνω του φυσικά αλλά δεν είχα άγχος. Του είχα εμπιστοσύνη. Ακούει πολύ τον μπαμπά του, καλώς ή κακώς, τη μαμά του δεν την ακούει" πρόσθεσε.
"Ο γιος μου λέει πως θέλει να κάνει τα δικά του βήματα και λάθη. Τον αφήνω να κάνει τα λάθη του. Η γενιά του γιου μου θέλει να κάνουν αυτό που έχουν στο κεφάλι τους με έναν τρόπο και να κάνει τα δικά τους λάθη. Η κόρη μου, από την άλλη, με τίποτα δεν ήθελε να είναι μπροστά από τις κάμερες και να εκτίθεται, με τίποτα" κατέληξε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr