
Συνεχίζονται τα γυρίσματα για την "Ηλέκτρα", με τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου να είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.
Στη δεύτερη σεζόν της καθημερινής σειράς οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, σχετικά, με τον Νικόλα, τον οποίο υποδύεται ο Θανάσης Πατριαρχέας, να έχει προσπαθήσει ουκ ολίγες φορές να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να μην αποτελεί τον κεντρικό κακό ήρωα του φετινού κύκλου. Ωστόσο τα προβλήματά του, φαίνεται, πως δεν έχουν σταματήσει εδώ.
Το τελευταίο διάστημα, ο Νικόλας προσπαθεί να ξεμπλέξει το ναυπηγείο από τις "βρόμικες" δουλειές με τους Ιταλούς, όμως τα κίνητρα και οι πράξεις του φαίνεται πως δεν έχουν πείσει τους κατοίκους της Αρσινόης. Σε ένα Instagram story, που δημοσίευσε ο ίδιος, φαίνεται πως ο Νικόλας δέχεται επίθεση από τους υπαλλήλους του ναυπηγείου, με τον γνωστό ηθοποιό να σημειώνει: "Νικόλας Βρεττός σε νέες περιπέτειες".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr