Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, με το "Πρωινό ΣουΣου" να βγάζει στον αέρα ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο που θα προβληθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακή, μέσα από τη συχνότητα του Open.
Αναφορικά με τους λόγους τηλεοπτικής του απουσίας, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε πως "Τηλεόραση έχω αρνηθεί τώρα τελευταία, γιατί έχω πολλά ταξίδια. Έχω έναν τρελό απόηχο δημοσιότητας που δε θα έλεγα ότι με ενοχλεί το να μην είμαι (σ.σ. στην τηλεόραση) γιατί "θα μου φύγει η φήμη". Άλλωστε τα πράγματα που κάνω δεν έχουν καμία σχέση με την δημοσιότητα. Οι εταιρίες τις οποίες συνεργάζομαι δεν μου έδωσαν τα πράγματά τους, επειδή ήμουν διάσημος ή επειδή ήμουν στην τηλεόραση. Απλά με αποζητά ο κόσμος για όλο αυτό το πακέτο που μπορεί να είμαι, τις γνώσεις πρώτα από όλα θέλω να πιστεύω και το χιούμορ δευτερευόντως".
Στη συνέχεια, οι δυο άντρες πέρασαν στο εξομολογητήριο, με τον γνωστό σχεδιαστή να αποκαλύπτει μια μεγάλη τρέλα που έχει κάνει για χάρη του έρωτα, σημειώνοντας ότι "Παλιά, ένα Πάσχα, η τότε ερωτική μου φάση έμενε σε μια βίλα, έρχεται το ελικόπτερο, με πήρε από τη δική μου και πήγα σε εκείνη τη βίλα και πέταξα λουλούδια για τα χρόνια πολλά. Τα λουλούδια τα πέταξα από το ελικόπτερο... Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα σωστή τοποθέτηση του σημείου αλλά τα λουλούδια μπήκαν μέσα στο οικόπεδο.
Επιπλέον, ο Θέμης Γεωργαντάς ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά ποιο πρόσωπο της ελληνικής showbiz θεωρεί υπερεκτιμημένο, με τον ίδιο να απαντά: "Γιατί μου βάζεις τόσο δύσκολα; Το πιο υπερεκτιμημένο πρόσωπο – ίσως καλά κάνει και είναι – είναι ο Γιώργος Λιάγκα"