
Για τα δύο πρότζεκτ με τα οποία απασχολείται επαγγελματικά αυτήν την περίοδο μίλησε η Ελένη Ουζουνίδου στην κάμερα του "Breakfast@Star", αναφερόμενη τόσο στη δύσκολη σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσει με τον Κώστα Κόκλα όσο και για τον επερχόμενο κύκλο της σειράς "Σέρρες".
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως "Είμαστε στα τελειώματα των δύο ταινιών "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;", μας έχουν μείνει κάτι ελάχιστα γυρίσματα. Με τον Κόκλα είχαμε μια σκηνή κακοποίησης. Ένιωσα ότι έφαγα ξύλο στα αλήθεια, ότι θα ξυπνήσω και θα είμαι μπλε. Κατάλαβα πως νιώθει μια κακοποιημένη γυναίκα, κλαίγαμε αγκαλιά με τον Κόκλα και τον Ρήγα. Εγώ που είμαι ψηλή και νταρντάνα, κατάφερε ένας άνθρωπος να με εγκλωβίσει, ήταν σοκ".
Όσον αφορά τη δημοφιλή σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, στην οποία συμμετέχει, η Ελένη Ουζουνίδου σημείωσε ότι "Ξεκινάμε τον δεύτερο κύκλο στις Σέρρες, είναι δύσκολα χωρίς τον Πάνο Νάτση, αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί η ιστορία. Θα υπάρξει ένας νέος ηθοποιός στο ρόλο του, αλλά θα έχουμε και κάτι σαν prequel".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr