Follow us

Ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος: "Επειδή είμαι ομοφυλόφιλος θα μου απαγορεύσεις να προσευχηθώ;"

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Super Κατερίνα με αφορμή την παράσταση του εθνικού θεάτρου "Η κληρονομιά μας".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Θα διαφημίζουμε ένα τέτοιο έργο;" ρώτησε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

"Είναι κακοποιητικός λόγος γιατί όταν λες ότι οι ομοφυλόφιλοι ευθύνονται για τους σεισμούς, τους βάζεις στο στόχαστρο και λες ότι για όλα τα δεινά της κοινωνίας ευθύνονται οι ομοφυλόφιλοι… Ποια προβλήματα; Άρα, επειδή υπάρχουν ομοφυλόφιλοι στην Ελλάδα κατεβαίνει αυτή η παράσταση και για αυτό γίνονται οι σεισμοί; Μεγαλύτερη κακοποίηση από αυτό δεν υπάρχει" του είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

"Στην Σαντορίνη, όμως, οι κάτοικοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους και κάνουν λιτανεία. Όταν θέλουμε τους αγίους και τους γέροντες κάνουμε λιτανεία να σωθεί η Σαντορίνη. Μετά η γνώμη τους δεν μας αρέσει" είπε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

"Τι σχέση έχει; Εγώ, δηλαδή, που είμαι ομοφυλόφιλος θα μου απαγορεύσεις να προσεύχομαι; Αλήθεια τώρα;" είπε σε έντονο ύφος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr